Privacyverklaring Autopharma Holding BV

1. Privacyverklaring Autopharma Holding BV

Autopharma Holding BV, gevestigd aan de Orionweg 49 te Breda, KvK 56792549, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Autopharma Holding BV respecteert de privacy van haar gebruikers. Autopharma Holding BV verwerkt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de AVG wet, de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy- en cookie-beleid. Uw gegevens zijn veilig en worden nóóit aan derden verkocht.

Autopharma Holding BV, januari 2021 privacy@autopharma.nl

2. Persoonsgegevens die Autopharma Holding BV verwerkt

Autopharma Holding BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Dit kan zijn doordat u zich bijvoorbeeld online aanmeldt voor een product, solliciteert of ondersteuning vraagt.

3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die Autopharma Holding BV verwerkt

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie om persoonsgegevens te verzamelen, dit geldt ook voor websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er onbedoeld gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat we zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@autopharma.nl, dan verwijderen wij deze informatie. Voor het overige verwerken wij geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.

4. Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerkt Autopharma Holding BV persoonsgegevens

Autopharma Holding BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling.
  • Verzenden van uitnodigingen of nieuwsbrieven.
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Indien deze bewust door u met Autopharma worden gedeeld, bijvoorbeeld naar aanleiding van een open sollicitatie.

Autopharma Holding BV verwerkt ook persoonsgegevens omdat wij hier wettelijk toe verplicht zijn, met name gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte (facturen).

5. Geautomatiseerde besluitvorming

Autopharma Holding BV neemt geen – op basis van geautomatiseerde verwerkingen – besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Autopharma Holding BV) tussen zit.

6. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Autopharma Holding BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Naam en e-mailadres ten behoeve van het toesturen van e-mails:
Bewaartermijn: zo lang als Autopharma Holding BV bestaat of totdat u een verzoek indient om gegevens te verwijden. In dat geval worden uw gegevens binnen een maand verwijderd.

Factuurgegevens:

Bewaartermijn: de wettelijke bewaartermijn van de belastingdienst.

Gegevens ten behoeve van sollicitatie:
Bewaartermijn: totdat de sollicitatieprocedure is afgerond Door u gedeelde informatie zonder directe aanleiding vanuit Autopharma Binnen een maand na ontvangst

7. Delen van persoonsgegevens met derden

Autopharma Holding BV verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

8. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Autopharma Holding BV gebruikt alleen technische en functionele cookies, en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Wilt u de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt u doen via uw browserinstellingen.

9. Google Analytics

Autopharma Holding BV maakt gebruik van Google Analytics ter verbetering van onze dienstverlening aan u.

10. Social media

We willen het voor u graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.

Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. We helpen u alvast op weg door hierdoor de links naar de verschillende privacy verklaringen met u te delen:

Linkedin: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.nl
Youtube: https://www.youtube.com/t/terms

11. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Autopharma Holding BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben, in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van uw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar privacy@autopharma.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Autopharma Holding BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitspersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

12. Hoe Autopharma Holding BV persoonsgegevens beveiligt

Autopharma Holding BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met privacy@autopharma.nl.