Dit is servilocker

Naast de balie in de apotheek of bezorging aan huis is servilocker een derde kanaal om medicijnen af te halen. Servilocker is een veilige kluis waarin de apotheek de bestelde medicijnen legt. Patiënten ontvangen een bericht met een unieke afhaalcode en krijgen daarmee zelf (24/7) toegang tot hun bestelling.

Maximale toegankelijkheid

Servilocker wordt veelal in de apotheek geplaatst. Voor 24/7 toegang is er een mogelijkheid voor uitgifte via de buitenmuur of via een gecontroleerde toegang van een publieksruimte. Servilocker heeft verschillende modellen voor ongekoelde en gekoelde medicatie in verschillende pakketgroottes. Voor pakketten die vooraf betaald moeten worden, biedt servilocker een online betaalmogelijkheid. Zo is er voor alle patiënten van iedere apotheek een oplossing.

Beschikbaarheid

Servilocker is als totaal concept zo ontworpen dat het nagenoeg 100% van de tijd beschikbaar is voor patiënten. Patiënten vertrouwen op de 24/7 service van servilocker. Omdat servilocker dit waarmaakt wordt er zo intensief gebruik van gemaakt.

Veiligheid

Servilocker gaat voor 100% veiligheid. Zowel voor de omgang en bediening van de apparatuur als voor het waarborgen dat patiënten altijd de juiste medicijnen in de juiste conditie ontvangen en onbevoegden geen toegang kunnen krijgen.

Privacy

Servilocker = privacy. Bij servilocker streven we naar integratie met apotheeksystemen zodat er geen noodzaak is om gevoelige persoonsgegevens te verwerken. Servilocker is zo ontwerpen dat medicijnen veilig en discreet afgehaald kunnen worden met een unieke code en geboortedag- en maand.