Servilocker voor uw gemak

Veel mensen gebruiken medicijnen. Meestal dienen deze medicijnen aan de balie in de apotheek te worden opgehaald. De apotheek is niet altijd open wanneer patiënten dat zouden willen en regelmatig moet er gewacht worden. Servilocker helpt dit probleem op te lossen door de vrijheid te geven om medicijnen op te halen wanneer patiënten (van alle leeftijden) dit zelf willen, zonder te wachten en met veel privacy.

Gemak voor patiënten

Even vlug na werktijd medicijnen afhalen? Of net voordat de sportles begint? Of het nu ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds het beste uitkomt, servilocker is er altijd klaar voor. En dat wordt erg gewaardeerd.

Tijd voor de apotheek

Omdat een deel van de patiënten zich met servilocker zelf helpt wordt het rustiger in de apotheek. Er ontstaat meer tijd voor die patiënten die vragen of begeleiding nodig hebben. De werksfeer verbetert wat de kwaliteit van zorg ten goede komt.

Toekomstbestendig

Consumenten willen keuze mogelijkheid. Voor de toekomst van de apotheek is het van belang mee te gaan met de dienstverlening van deze tijd. Er zijn al steeds meer mogelijkheden voor patiënten om online de medicatie te herhalen. Servilocker sluit daarbij naadloos aan als extra distributiekanaal met grote flexibiliteit voor patiënten (click & collect).