Wie wij zijn

We zijn een Fries bedrijf gevestigd in Leeuwarden met een open blik en lef gericht op de wereld.

Onze dagelijkse motivatie is om zoveel mogelijk mensen die medicijnen nodig hebben, gemak en privacy bieden bij het ophalen van hun medicijnen.  Zij moeten altijd op ons kunnen rekenen.  Voor ons staan patiënten centraal in al ons handelen en onze oplossingen.  Daar zijn we op aan te spreken. 

Met onze focus op patiënten is betrouwbaarheid van ons en onze oplossingen essentieel. Wij doen dat met een lange termijn visie en op een duurzame wijze.

Compliance

Bij Servilocker staat veiligheid voorop. Onze producten worden ontworpen volgens de geldende Europese en Noord Amerikaanse richtlijnen. Na een uitvoerig validatie traject geeft Servilocker een CE/UL verklaring af. Product betrouwbaarheid wordt vanuit het ontwerp gedragen en gevalideerd met behulp van uitgebreide levensduurtesten. Naast een betrouwbaar product speelt het software platform een belangrijke rol in het verlenen van een betrouwbare en veilige dienstverlening. Servilocker is ISO27001, ISO9001 en NEN7510 gecertificeerd, daaruit vloeiende procedures en werkwijzen borgen de beschikbaarheid en veiligheid van data en systemen. De organisatie kiest er bewust voor om alle benodigde competenties in eigen huis te hebben om product veiligheid, betrouwbaarheid en informatie beveiliging nu en de toekomst te kunnen garanderen.

Onze doorlopende dienstverlening 

Wij willen met servilocker altijd beschikbaar zijn voor patiënten. Dit lukt al voor meer dan 99,5% van de tijd. Om problemen voor te zijn, monitoren wij continue alle systemen, verbindingen en koppelingen en handelen wij zoveel mogelijk proactief. Mochten er toch nog vragen zijn, dan hebben wij een zeer toegankelijke en accurate helpdesk, zodat eventuele problemen snel opgelost worden. 

Ons onderhoudsprogramma

We leven in een tijd waarin duurzaamheid geen optie maar noodzaak is.  Als bedrijf nemen wij dit serieus. Ons onderhoudsprogramma is erop gericht om servilocker langdurig te kunnen gebruiken. Servilocker 'for life', letterlijk. Daarom is ons onderhoud voornamelijk preventief en ontwikkelen wij tijdig updates voor software en hardware en alternatieven voor componenten die aan het einde van hun life-cycle raken.  Onze eerste systemen zijn al sinds 2012 in bedrijf en functioneren nog steeds als nieuw.